Sophantering

Sopor och avfall

4 December 2017 01:00

Då många av våra medlemmar lägger soppåsar, ställer kartonger och annat skräp vid sidan av våra behållare, vill påminna om att det är förbjudet. Vi vet att det även finns en del som inte bor i området som slänger hos oss, men många gånger är det vi själva som förorsakar problem.Våra behållare är gott och väl dimensionerade för att räcka om alla ser till att sortera. Sorteringen har blivit mycket sämre, så en vädjan är att alla på nytt börjar sortera.

​I helgen hade någon tryckt ner en stor bit frigolit i hushållssoporna, vilket föranledde att det blev stopp, då slängde alla sina sopppåsar utanför behållaren. Detta ledde även till en mycket trist diskussion på Facebook.
Det är inte OK att använda Facebook för att kritisera vare sig sina grannar ​eller styrelse, Facebook är till för information. Vi​ll även passa på att tala om ​att Facebook inte är till för felanmälningar utan dessa ska ni göra till Bredablick.

​Vi vädjar till er alla att medverka till att detta sköts bättre och att inte ställa något utanför våra behållare, vi vill ju att det ska vara trevligt i vårt Näsbydal.