Området

Här har vi samlat de verksamheter som finns i vår närhet. 

Täby Hudvård & Spa

Täby Hudvård & Spa sätter Dina behov i centrum. Vi gör vårt yttersta för att möta dina behov och vi strävar efter att skapa en långsiktig och stadig relation med våra kunder. Jag som driver salongen heter Frida Saydi och är aukt. hud- och spaterapeut vid Yrkeshögskolan för hudvård och spa samt Internationell Cidesco examinerad. Jag är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation), vilket innebär en trygghet för dig att jag har ansvarsförsäkring.

frida.saydi@tabyhudospa.se
Tel: 070 - 471 65 75
tabyhudospa@gmail.com
Hos Täby Hudvård & Spa ska Du känna dig varmt omhändertagen.

Näsbydals Stenugnsbageri

Näsbydals lokala hembageri med ett brett utbud av bröd och bakverk. I bageriet kan du handla nybakat surdegsbröd, färskt fikabröd, en kalasgod tårta eller skämma bort dig med en ljuvlig bakelse. Du kan sitta och fika på plats eller ta med dig hem. Läs mer på bageriets hemsida.

Fysioterapigruppen Näsbydal

På Näsbydalsvägen19 finns nio sjukgymnaster/fysioterapeuter med olika specialiteter, gedigen utbildning och lång erfarenhet. Vi ser till att du får en personlig sjukgymnast eller fysioterapeut som utgår från just dina behov och förutsättningar.

Det finns ett gym till förfogande för våra patienter och kunder, det innebär att du kan fortsätta träna efter din rehabiliteringsperiod genom att köpa ett träningskort. Gymmet är utrustat med helt nya maskiner och anpassat till dig som kanske inte är van vid att träna på gym. Du som inte genomgått rehabilitering är givetvis också välkommen att träna här.
För mer information http://www.fysioterapigruppen.se/

ICA Näsbydal

På Näsbydalsvägen 5 ligger ICA Nära som har öppet till 22 alla dagar.Mer info finns på ICA Näsbydals webbsida.

Täby Lås

Täby lås grundades 1954 och har funnits i samma lokaler på Näsbydalsvägen 9 sedan 1965. Vi har idag 14 anställda och utför samtliga uppdrag inom säkerhetsbranschen. Vi har välutbildad personal och en maskinpark som gör att vi möter våra kunders efterfrågan på ett kostnadseffektivt sätt med hög servicegrad.